Om Solar Udlejning

Solar Udlejning powered by NetHire er et samarbejde mellem Solar Danmark og NetHire samt NetHires partnernetværk opbygget for at sikre dig, at du hurtigt kan få leveret lejevarer af et landsdækkende netværk af professionelle udlejere. Med dit normale Solar login kan du booke lejeværktøj på få minutter – og få det leveret hvor du skal bruge det.

Hvorfor leje?

Der kan være mange grunde til, at det giver bedre mening for dig som kunde at leje udstyr som supplement til at købe det. Eksempelvis giver det ofte mening at leje meget specialiseret udstyr, der anvendes sjældent. Uanset hvilket behov du har, så bestil trygt via Solar Udlejnings webshop, og du får dit udstyr leveret typisk inden for en time. Når du er færdig med udstyret, kan du afmelde det via webshoppen igen. Så kommer vi og henter det. Nemt og bekvemt.

Hvorfor er det en god idé at leje?:
  • Perfekt til skiftende aktivitetsniveauer
  • Du skal ikke bøvle med service og vedligeholdelse
  • Altid vedligeholdt udstyr, der er klar til brug
  • Altid kalibreret udstyr
  • Altid gyldigt certifikat
Transport

Vi kan hjælpe dig med at reducere din transport, så du kan bruge din tid på opgaver hos dine kunder. Vi har sørget for skræddersyede transportløsninger til dig som kunde, og du kan vælge mellem fire forskellige slags leveringer af dine varer. NetHire-Express, NetHire Dag-Dag, Solar Distribution, og Afhent Selv. Læs mere om levering her.

Bestilling og fakturering

Fælles for dine valgmuligheder som kunde i vores webshop er, at du kan leje udstyret på dine eksisterende Solar-konti, og du får dermed altid en faktura fra Solar helt ud på den enkelte sag/projekt. Det gør det nemt for dig at få viderefaktureret lejeomkostninger til specialudstyr/værktøj til din kunde.

Brug for hjælp?

Skulle du have spørgsmål kontakt os på vores Callcenter 89 80 72 72, hvor vores personale sidder klar ved telefonerne eller send os en e-mail solarudlejning@nethire.dk.